Истинско зрелище е подготвила Bulgaria ON AIR за любителите на

...
Истинско зрелище е подготвила Bulgaria ON AIR за любителите на
Коментари Харесай

Bulgaria ON AIR ще излъчи първата професионална бойна гала вечер по кикбокс SENSHI

Истинско представление е подготвила Bulgaria ON AIR за феновете на бойните спортове и изкуства. На 13 април, от 22:00 часа, националната политематична телевизия ще излъчи първата по рода си професионална бойна церемония вечер по кикбокс и муай тай SENSHI, която се организира на 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.

Единствено феновете на Bulgaria ON AIR ще видят цялата церемония вечер, в която на кръга, пред над 3000 фенове, се изправиха едни от най-хубавите бойци на Балканите. Феновете на бойните спортове и изкуства ще видят двете зрелищни борби за Европейска и Интерконтинентална купа на WAKO PRO, които взривиха залата в Двореца на културата и спорта във Варна.
 Снимка 417585
Източник:

На 20 април, в зала " Арена Армеец ", ще се организира втората професионална бойна церемония вечер по кикбокс SENSHI. В нея един против различен ще се изправят 11-кратният републикански първенец по кикбокс Деян Топалски и Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина. Двамата ще се изправят в среща за Европейската купа на WAKO PRO.

Eдин от най-известните кикбоксьори на Беларус Макс Сподаренко ще се изправи против капитана на българския народен тим по кикбокс Атанас Божилов в дуел за Световния пояс (кат. до 71,800 кг).

Специално за SENSHI в България ще дойде и холандската легенда Петер Артс, който е считан за един от най-хубавите кикбоксьори за всички времена. Той ще пристигна у нас с някои от най-силните си бойци. Срещу един от тях ще се изправи Николай Йоргов - един от най-обещаващите млади български бойци. Той ще се бие с Томас Дуве от Холандия. Йоргов е притежател на десетки трофеи и медали от разнообразни бойни спортове. Той реализира безапелационна победа в дуела си на Senshi във Варна през февруари, като за по-малко от 20 секунди съумя да нокаутира съперника си. Сега против него ще се изправи още по-опитен играч в лицето на Дуве.
 Снимка 417587
Източник:

Оспорвана се чака да бъде и кикбокс срещата в жанр К-1 сред Юта Учида от Япония и Костадин Костов от България. Двамата ще се срещнат на кръга в кат. за 93+кг.

SENSHI приготвя и доста забавна борба по муай тай сред най-хубавия български муай тай войник Антон Петров и Танасис Кукуфикис от Гърция. Двамата ще се срещнат за повторно, откакто в първия им дуел Петров надвива.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР