Истинско приключение в Далечния Изток, зашеметяващ пристанищен град, който ще

...
Истинско приключение в Далечния Изток, зашеметяващ пристанищен град, който ще
Коментари Харесай

Най-добрите места за пътуване през април

Истинско премеждие в Далечния Изток, замайващ пристанищен град, който ще плени феновете на виното или колониален град на о-в Юкатан - тези дестинации ще вдъхновят идващото ви пътешестване. Искате да избягате от всекидневието, само че не знаете къде? Ето 10 хрумвания които да обмислите за априлската си почивка.

Истинско премеждие в Далечния Изток, замайващ пристанищен град, който ще плени феновете на виното или колониален град на о-в Юкатан - тези дестинации ще вдъхновят идващото ви пътешестване. Искате да избягате от всекидневието, само че не знаете къде? Ето 10 хрумвания които да обмислите за априлската си почивка, написа Профит бг.

Маракеш, Мароко



Маракеш е съвършен през април, когато времето е прелестно и меко. Посетете музея " Ив Сен Лоран ", който отвори порти през октомври и показва най-влиятелните и персонални творби на починалия дизайнер. Друго предложение? Направете обиколка на града с ремарке. Туристическата компания Insiders Experience предлага персонализирани направления, предоставящи на посетителите неповторима позиция.
Киото, Япония

Няма по-красива дестинация напролет от Киото. Тогава е сезонът на цъфтящите вишни, а съгласно прогнозите той ще стартира 28 март, като пикът ще бъде сред 3 и 11 април.
Порто, Португалия

Порто предлага всичко от очарованието на Лисабонските винарски заведения, морските блага и златните покриви, само че без тълпите, а април е ужасно време за посещаване преди лятото и туристическия взрив.
Мерида, Мексико

Очарователният колониален град в Юкатан в никакъв случай не е претъпкан с туристи и има процъфтяваща художествена просвета. Април е идеалното време за посещаване, защото е тъкмо преди да се спусне ужасната жега в Мексико. Посетете Chable Resort, който разполага с необикновен спа център, а Coqui Coqui Merida е мястото, където да останете, в случай че желаете да сте в центъра на събитията в града.

Сан Хуан, Пуерто Рико

Макар че огромна част от Пуерто Рико към момента се възвръща от опустошителните последствия от урагана Мария, нещата в Сан Хуан са постарому и страната може да се възползва от туристическия подтик повече от всеки път. Прекарайте деня, отпуснати на някой от девствените плажове на региона, а по-късно се разходете по улиците на Стария Сан Хуан, където може да се насладите на колониална архитектура и цветни здания. Вечерята в Мармаладе на улица Форталеза е наложителна, както и пина колада съвсем на всички места - тропическият коктейл е бил основан в Сан Хуан преди повече от 50 години.
Ботсвана

Ако фантазията ви за сафари е още жива, Ботсвана е мястото, където да отидете. Страната е благословена с някои от най-драматичните зони на дивата природа в Африка. Най-добрите месеци, в които би трябвало да посетите страната, са от април до октомври, защото предлага най-хубавото време за лов.
Нюпорт Бийч, Калифорния

С океански имения, пазар от висок клас, закътани морски плажове и исторически къщи, крайбрежният град е съвършен както за яхти, по този начин и сърфисти. Въпреки че времето в региона е прелестен целогодишно, април е необикновен, с помощта на филмовия фестивал в Нюпорт Бийч.
Крит, Гърция

Обикновено мислим, че Гърция е дестинация за разгара на лятото, само че температурите стартират да се повишават в края на април и тогава е идеално време да стигнете до островите, преди да се появят тълпите с туристи. Крит предлага обилие от шикозни хотелски варианти, в случай че пътувате с деца, само че селището Капсалиана е дестинация единствено по себе си, цялостно със старинни хижи, музей, басейн, ресторант и маслинови дръвчета.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР