Истинско меле си спретнаха купонджии в кръчма в пловдивско село,

...
Истинско меле си спретнаха купонджии в кръчма в пловдивско село,
Коментари Харесай

Заради неизпята песен: Кръв и избити зъби при меле в кръчма ...

Истинско меле си спретнаха купонджии в механа в пловдивско село, научи " Марица ". Кавгата тръгнала сред две компании поради неизпята ария и стигнала до избити зъби и интервенция на полицията.

Екшънът почнал след 21 часа вечерта. Едната компания - наследник, татко и служащ във компанията му влезнали в заведението и седнали. Поръчали си храна и напитки и почнали да се забавляват. След малко към се включил и мъж, който бил прочут в селото с това, че пеел като пойна птица.

Малко след първата компания в заведението влезнала втора - мъж, брачната половинка му и фамилен другар. Съпругът постоянно ставал от масата и ходел при дисководещия, с цел да поръчва поздрави. След среднощ купонът бил в разгара си, когато от първата компания поискали артистът от селото да изпее няколко песни. Той пял известно време, само че по-късно втората компания поръчали поздрави на водещия програмата. Така ангелският глас от селото пуснал микрофона. Това вбесило неговите фенове от първата маса. Бащата, който бил със сина си, станал и забил мощен пестник на брачна половинка, който единствено поръчва на диджея. Хвръкнали три предни зъба. Поелият удара се олюлял, подпрял се и се хванал за устата, от която почнало да шурти кръв. Съпругата му го извела на открито. Останалите купонджии си разменили обиди и остри реплики. Започнал всеобщ пердах. Само идването на полицията предотвратило да няма съществено потърпевши.

Униформените задържали побойника. Той бил изправен пред съда. Първоначално магистратите отсъдили година и половина затвор условно, само че на последваща инстанция решили наказването да е пробация. Така боксьорът ще се среща два пъти седмично с контрольор и ще се подписва в границите на година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР