Истинско любовно гнездо в София си свиха Красимир и Паулина.

...
Истинско любовно гнездо в София си свиха Красимир и Паулина.
Коментари Харесай

Паулина и Красимир заживяха заедно

Истинско любовно гнездо в София си свиха Красимир и Паулина. Двойката, която се залюби в риалити формата „ Фермата ”, към този момент живее дружно, научи HotArena.

Красавицата с корени от Никарагуа и автомонтьорът си наеха квартира в София. С тях живее и синът на Паулина от предходна нейна връзка.

Малчуганът доста харесал новия другар на майка си, а Краси приема детето като свое. Тримата постоянно излизат по заведения за хранене и наподобяват като едно щастливо семейство.

Джунов реши да се завърне в България по две аргументи. Едната е Паулина, която не съумя да не помни даже след излизането си от „ Фермата ”, а другата е обичаната му баба.

Възрастната жена го отгледала от дребен и се грижела безрезервно за него през годините. Затова и през днешния ден той е твърдо решен да й помогне, като направи по-спокойни и ведри старините й, написа " България през днешния ден ".

Краси и Паулина даже възнамеряват женитба, а по време на финала на риалитито, мадамата се появи с голям диамантен пръстен на ръката. Бързо стана ясно, че двамата се сгодили и считат да минат под венчило през лятото на тази година.

Мачото от „ Фермата ” падна на колене пред Паулина незабавно щом излезе от риалити формата. Красавицата му завъртя крепко главата и той е бясно влюбен в нея.

Краси има вяра, че е срещнал дамата на живота си и даже е не запомнил случката, която прекатурна за секунди живота му. Още до момента в който беше във фермата след напускането на Паулина, той получи писмо от нея, че е бременна.

Джунов полудя от благополучие, само че за жалост се оказа, че това е бил единствено тест от страна на обичаната му, с който да го изпита.

„ Тази преживелица ми сподели, че към този момент съм подготвен да стана татко и да основа семейство ”, признава още Краси.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР