Истинският журналист трябва да е в опозиция на властта, това

...
Истинският журналист трябва да е в опозиция на властта, това
Коментари Харесай

Александър Симов: BTV е болонката на властта

 " Истинският публицист би трябвало да е в съпротива на властта, това сме го учили във Факултета по публицистика, а в България яростта и неуместните въпроси са непокътнати единствено за представители на опозицията ", довери в предаването " Актуално от деня “ на БСТВ  Александър Симов, народен представител от Българска социалистическа партия.

Той внезапно се опълчи на държанието на bTV след публикувано през днешния ден писмо от Българска социалистическа партия, в което партията съществено се опълчи на медията поради тенденциозното отношение на малкия екран по отношение на Столетницата.

" bTV си поръчва социологическо изследване за рейтингите на политиците, дават го и познайте кой водач отсъства от тези рейтинги - Корнелия Нинова. Тук приказваме за нагла, груба и целенасочена операция. Не вярвайте на социологическите изследвания, в България социологията към този момент е любовница на властта. Нашите медии са болонките на властта. Най-лошото от всичко е, че се пробват занапред да дадат някаква легитимация за имитация на резултата. Не може след толкоз безобразно ръководство и такива грандиозни провали да се пробват да ни кажат, че ГЕРБ е в цветуща форма и по тази причина, че махнали няколко души се бил изчистил обликът. ГЕРБ е единствено Бойко Борисов, а неговия облик е безпределно изопачен ", изрично съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия в ефира на предаването " Актуално от деня “ по БСТВ.

Въпреки предложенията на Българска социалистическа партия, направени от Корнелия Нинова преди седмица за съветската ваксина " Спутник V ", през днешния ден Парламентарната комисия по опазване на здравето отхвърли концепцията на Българска социалистическа партия да се гласоподава за нея.

" От началото на декември от представители на държавното управление ние слушаме по какъв начин имунизациите са единственият метод да се оправим с тежката обстановка, провокирана от пандемията, слушахме по какъв начин държавното управление има брилиянтен имунизационен проект. Имаме цялостен неуспех във имунизационната политика. Поръчали сме голям брой от имунизациите на Астра Зенека и разбираме, че не могат да си изпълнят доставките, да не приказваме, че стартира да се натрупа подозрение, че тази ваксина не е задоволително ефикасна и не задоволително тествана, а за хора над 65 години не е целесъобразна. Доказано е, че съветската ваксина има сред 92% и 95% успеваемост, което е нещо голямо. Дори Германия прави договаряния да се имунизира с нея и даже да стартира да я създава. Ако на следващия ден ГЕРБ гласоподават срещу това предложение, тази партия не заслужава никакво политическо бъдеще ", акцентира лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Смолян.

По тематиката за развиването с грандиозния скандал с продажбата на летище " София “ на концесионер и отлагането на отговорностите му за 10 години, Симов съобщи:

" Не чухме отговор на това, което Корнелия Нинова сподели. Този парламент беше ангажиран само с лобистки закони, концесии, трупане на пачки на избрани хора, само че като изгода и коефициент на потребно деяние за българските жители е нула. От една страна имаме министър председател, който непрекъснато изяснява какъв брой добре се оправяме в икономическо отношение и по какъв начин без значение от проблемите и рецесиите ние излизаме на плюс, само че никой не задава въпроса в случай че е по този начин, тогава заради каква причина би трябвало да взимаш нов заем? Мнозинството на ГЕРБ и патриотите разрешиха Парламентът да стане мазната кърпичка, с която те да си изтрият ръцете. "

Симов предизвести: " През този един месец ни чака една в действителност сложна акция заради особеностите на пандемичната обстановка, само че има нещо, което съм задължен да кажа на нашите фенове. Нагласата за смяна у хората е огромна и я има, просто не оставяйте държанките на властта да ви уплашат да гласувате. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР