Истинските приятели се познават по това, че са до теб

...
Истинските приятели се познават по това, че са до теб
Коментари Харесай

Приятелки завинаги: Кортни Кокс получи звезда на Алеята на славата, а Дженифър Анистън и Лиса Кудроу бяха плътно до нея

Истинските другари се познават по това, че са до теб във всички най-важни моменти от живота ти. В положителните, както и в неприятните. За благополучие през вчерашния ден беше прелестен ден за актрисата Кокртни Кокс, която получи своя звезда на Алеята на славата, а колежките ѝ от сериала " Приятели " бяха компактно до нея, с цел да я поддържат и поздравят в този значим миг.

Освен колежки, несъмнено, трите дами, познати ни като Моника, Рейчъл и Фийби от обичания ситком, са доста близки приятелки в действителния живот. Трите не са първи път демонстрират какъв брой е мощна връзката посред им.

Анистън и Кудроу изнесоха и специфична тирада по време на церемонията, в която засвидетелстваха огромната си любов и почитание към Кортни и нейните достижения.

" За нас е голяма чест да сме тук през днешния ден и да приказваме за теб като твои сътрудници, другари, семейство, сестри. Познаваме се от доста време ", стартира речта си Дженифър Анистън, " Близки сме през цялото време, което беше преди 30 години ". В този миг Анистън се пошегува, че цифрата 30 несъмнено е някаква неточност, само че Кудроу я увери с усмивка, че в действителност се познават от толкоз доста време.

 кортни кокс дженифър анистън лиса кудроу Getty

" Но както и да е ", продължи Анистън, " Да си другар с Кортни е като да си част от фамилията ѝ. Тя се грижи да се чувстваш по този начин. От първия път, в който я срещнах, тя се държеше толкоз топло, приканващо, с обич. Интересуваше се откровено от всеки един от нас. А аз се притеснявах извънредно доста да се срещна с нея, тъй като ѝ бях огромен почитател. "

Лиса Кудроу добави: " Тя беше единствената измежду актьорския състав на " Приятели ", която беше известна преди да стартира сериала. Всички се учехме от нея. От самото начало тя ни накара да се усещаме като обединен екип. Искаше всички да се поддържаме и да се обичаме,а  ние несъмнено имахме потребност от това. Кортни е повода " Приятели " да има най-сплотеният актьорски състав! "

 кортни кокс дженифър анистън лиса кудроу Getty

Кортни Кокс закупи голяма известност с ролята си на Моника Гелър в ситкома " Приятели ", спечелил няколко награди " Еми " и траял цели 10 сезона. Кортни също не пропусна да спомене голямата роля, която сериалът е изиграл в живота ѝ:

" Приятели " ме научи какъв брой е значимо да си обкръжен с хора, които те поддържат. Тези другари са били до мен в най-важните моменти от живота ми, претърпели сме толкоз доста дружно. Нали знаете, има една ария, в която се пее  " I'll be there for you " (саундтракът на сериала). Толкова е прелестно да работиш с хора, с които се разбирате. Искахме всеки един от нас да бъде добре, да получи най-хубавото. Нямаше злоба, мислехме си по какъв начин би трябвало да създадем най-хубавия сериал и да се поддържаме по пътя. "

Вижте още фотоси на трите приятелки от церемонията:
 Актрисите от  Актрисите от  Актрисите от  Актрисите от
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР