Истински музикален отбор в “Пайнер” се очертава под ръководството на

...
Истински музикален отбор в “Пайнер” се очертава под ръководството на
Коментари Харесай

Теди Александрова стана музикален продуцент

Истински музикален тим в “Пайнер” се обрисува под управлението на Теди Александрова.

Певицата разгласи, че е отпред на лейбъла “Пайнер-Топ” като музикален продуцент-мениджър, а дружно с нея са Тина, Еви Аспарухов и Тони Джи. От музикалната империя на Димитров излиза наяве, че всички реализатори са неизменима част и от “Пайнер”, само че ролята на Теди Александрова ще бъде да спомага за цялостното им показване като актьори и реализатори. Тя се е заела да сортира песните в репертоара им, персонално да основава част от частите за тях, както и да ги поучава за държанието им на сцена и пред камерите.

“За мен е предизвикателство да надскоча себе си и да изградя кариерата на тези толкоз пеещи реализатори, споделя Теди Александрова. – Правя това, тъй като те са артисти в цялостния смисъл на думата и аз знам, че това ще ме накара да се раздам още повече за триумфа им… Обещавам да имаме жанр, да вършим и доста разнообразни неща, с които да се откроим. Пожелайте ни триумф и очаквайте доста скоро една друга музика и звучене от нас…”.

Теди Александрова е потвърдила, че знае по какъв начин да прави песни, които да се харесват на публиката, тъй че ще чакаме сполучливи нови шлагери, както от самата нея, по този начин и от Тина, Еви Аспарухов и Тони Джи.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР