Истински екшън се е разиграл вчера около 19:00 часа на

...
Истински екшън се е разиграл вчера около 19:00 часа на
Коментари Харесай

Екшън на пловдивски булевард: Двама мъже се сбиха заради паркомясто

Истински екшън се е разиграл през вчерашния ден към 19:00 часа на бул. " България " в Пловдив, научи TrafficNews . Скандал сред двама мъже е прераснал в пердах по средата на оживения бул., а съгласно очевидци повода за сцената е било засичане на пътя.
Прочетете още
Те описаха, че до разправията се е стигнало, откакто жена зад кормилото на автомобил с марка „ Форд ” засича, друга кола с марка „ Тойота ”, която е ръководена от млад мъж. Шофьорът се ядосва и подвига скандал на дамата, която го е засякла. През това време се появява ядосан синът на въпросната дама с крясъци-  „ Ти майка ми ли ще удряш ”. Така потегля багра сред двамата мъже, а след сигнал идва и полицейски екип, който ги открива.

От МВР  оповестиха, че конфликтът сред двамата мъже е зародил поради място за паркиране на колите им. Те са получили сигнал от 35-годишен мъж, за това че на му бил нанесен удар по главата след сдърпване с различен мъж. Пристигналият неотложно на място екип е открил самоличността на причинителя, който е на 33 години.

За случая е известена Районна прокуратура – Пловдив, по инструкции на наблюдаващия прокурор е стартирана предварителна инспекция за породена лека телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР