Истински автомобили Volvo бяха пускани от 30 метра височина в

...
Истински автомобили Volvo бяха пускани от 30 метра височина в
Коментари Харесай

Екстремен краш-тест – пускат Volvo от 30 метра височина


Истински коли Volvo бяха пускани от 30 метра височина в необикновен тест
(снимка: REC Anything / YouTube)

Шведският производител Volvo организира необикновен опит, с цел да ревизира сигурността на своите коли. Колите бяха пускани от 30 метра височина, а спасителите изследваха провалите за да придобият опит по какъв начин да работят при произшествия.

Volvo е известна с само че общоприетите краш проби наподобява не са задоволителни за компанията и по тази причина тя реши да „ хвърли ” колите от височина 30 метра, като преди този момент ги подвигна на кран. Повече от дузина разнообразни модели участваха в необичайния краш тест. Колите бяха пускани върху бетон както с предната си част, по този начин и странично.

Подобен тест е доста по-тежък от узаконяването и вътрешните краш проби, като разрешава на компанията да симулира рискови условия на, при която колите са съществено развалени и хората в тях са блокирани, споделят от Volvo.

Всички, хвърлени от крана, са предоставени по-късно на спасители, които създават технологии за дейно и бързо изваждане от колата на потърпевшите при произшествия.



Обикновено избавителните служби упражняват на коли от сметищата, само че Volvo акцентира, че там се намират коли приблизително на 20 години, които са доста разнообразни по качество на материалите и издръжливост на структурата от тези, които се. В резултат на това спасителите получават опит, който е неефикасен при действителните произшествия.

Резултатите от образованието на спасителите, всички данни за произшествията и евакуационната работа ще бъдат събрани в просторен проучвателен отчет, свободно наличен за заинтригуваните страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР