Истинска изненада предизвикаха признанията, които красивата водеща Гергана Гунчева направи

...
Истинска изненада предизвикаха признанията, които красивата водеща Гергана Гунчева направи
Коментари Харесай

Сълзи в bTV: Гергана Гунчева проговори за любовта си към бив...

Истинска изненада провокираха признанията, които красивата водеща Гергана Гунчева направи за някогашния си и то пред очите на цяла България

" Аз доста обичам Петър Бакърджиев като татко на моите деца и като другар ", споделя Мис България в предаването " Търси се ".

Hotnews.bg напомня, че двамата се разведоха в цялостна загадка, а спортният публицист стана татко на момиче от млада финансистка единствено преди дни. През лятото Гунчева напусна работата си като състезателен публицист в Нова телевизия и се трансферира в bTV, като по този начин стана сътрудник с някогашния си. Пред камерата на " Търси се " Бакърджиев споделя, че с Гунчева е сбъднал някой свои фантазии.

" Аз не отглеждам децата си сама, гледаме ги двамата ", споделя още Гунчева. Журналистите имат двама сина. Преди дни стана ясно, че Кристина Иванова е тайнствената хубавица, дарила журналиста Петър Бакърджиев с трета рожба. Родом е от Габрово, където е приключила Технически университет. От години обаче живее в София и учи финанси, само че в този момент ѝ следва да се отдаде на майчинството.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР