Истинска история за предателството на един съпруг Жените трябва да

...
Истинска история за предателството на един съпруг Жените трябва да
Коментари Харесай

Истинска история – предателството на един неблагодарен съпруг

Истинска история за измяната на един брачен партньор

Жените би трябвало да избират сред кариера и семейство, само че бях сигурна, че ще го превъзмогна. Ожених се, когато към този момент бях много сполучлива и се надявах, че брачният партньор ми ще ме обича без безсмислени ултиматуми. Той знаеше за кого се дами.

Прекарвам доста време в офиса и имам чести командировки. Съпругът ми може да е бил неудовлетворен от време на време, само че в никакъв случай не ми го е показвал. Работех за огромна компания, тъй че приходите ми бяха задоволителни за двама ни, а той към момента имаше достъп до моите спестявания, тъй като имахме общ бюджет.

Мъжът ми в никакъв случай не се оплакваше, постоянно ми се обаждаше и ме уверяваше, че е печален и че ме чака. Когато се връщах от командировка, у дома ме чакаше топла вечеря и приготвена вана. Бях удовлетворена от всичко, само че приятелите ми споделяха, че аз съм мъжът в фамилията. Тогава не се замислих над думите им, а е трябвало.

Това пътешестване беше като всички останали. Съпругът ми ме изпрати до колата и сподели, че към този момент му липсвам. Бях доста разчувствана от думите му, по тази причина взех решение да се върна ден по-рано. С неспокойствие чаках реакцията на мъжа ми. Бях сигурна, че изненадата ще му хареса.

Тихо отворих вратата на жилището и видях на прага червени обувки и цялостна неразбория в коридора. На закачалката висеше палто във същия цвят като обувките. Бях зашеметена, тъй като разпознах тези облекла, те бяха благосъстоятелност на най-хубавата ми другарка.

Бяха смаяни от идването ми, а аз бях шокирана от тяхната романтика. Не споделих и дума, а просто напуснах жилището. Отидох на хотел. Разбрах, че може би съм отговорна. Той също се нуждае от милувки и деликатност, а аз извозвам цялото си време на работа. На идната заран взех решение да приказвам със брачна половинка си и да залича приятелката от живота си вечно.

Но проектите ми не се сбъднаха, тъй като се върнах в празен апартамент. Без брачен партньор, без движимости, без мебели, без уреди, единствено записка, че не може да живее повече по този начин. По-късно по пощата пристигна дело за бракоразвод и систематизиране на имущество.

Добре е, че най-малко купих жилището преди брака. Просто съм изумена от меркантилизма на този човек и неговото изменничество. И в този момент не знам какво да върша по-нататък. Може би в действителност съм отговорна поради непрекъснатото ми неявяване от вкъщи. Трябва да трансформира нещо.

Вижте още: Еликсир за младост: заличава даже най-дълбоките бръчки

Това е същинска история на една разочарована жена, подготвена да промени живота си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР