Истинска истерия настъпи с билетите за гостуването на Джон Малкович

...
Истинска истерия настъпи с билетите за гостуването на Джон Малкович
Коментари Харесай

Истерия за билетите за Джон Малкович

Истинска нервност настъпи с билетите за гостуването на Джон Малкович в Народния спектакъл, които бяха пуснати за продажба през днешния ден тъкмо в 12 часа. Опашки се извиха по обяд пред билетните каси на театъра. Освен на касите, билети могат да бъдат закупени и от уеб страницата на Народния спектакъл и през мрежата на Eventim. Цените варират сред 50 до 400 лв., като са разграничени в осем категории. 

За първи път световноизвестният американски артист Джон Малкович ще играе на българска сцена. Той ще взе участие в режисирания от съветския отстъпник Тимофей Кулябин театър „ В самотата на памуковите полета ”. Постановките са на 16, 17 и 18 февруари. Представленията ще бъдат на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори.



Евтините билети от 50 и 100 лв. бяха обаче изкупени за минути онлайн и в 12,15 часа към този момент бяха останали билети единствено по 350 и 400 лв.. Според осведомени тъкмо в 12 часа спекуланти са изкупили евтините билети и след часове ще ги пуснат на черно по 350 и 400 лв. и даже по 500.

Същевременно и уеб сайтът на Народния спектакъл блокира и фенове не можеха повече от половин час да закупуват билети оттова.



Дни преди да пристигна у нас, холивудската звезда ще играе представлението пред гръцка аудитория (9 - 12 февруари), а билетите там костват от 5 до 55 евро. Именно тази вест разбуни духовете във фейсбук. Обяснението за евтините билети в Гърция обаче е във фондация “Онасис ”, която субсидира част от гостуването на Малкович в Гърция.



Два пъти номинираният за “Оскар ” артист Джон Малкович за първи път ще играе на българска сцена дружно с друга огромна актриса - доста известната в страната си литовка Ингеборга Дапкунайте. Спектакълът е по философската пиеса на Бернар-Мари Колтес, режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември 2022 година сложи “Нора ” още веднъж в Народния спектакъл.

Джон Малкович не идва за първи път у нас. През 2016 година той се снима в американския филм Unchained в киноцентъра “Ню Бояна ”.

Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР