Истинска дупка убиец зейна на магистралата край Пловдив при разклона

...
Истинска дупка убиец зейна на магистралата край Пловдив при разклона
Коментари Харесай

Дупка убиец на магистралата край Пловдив СНИМКИ

Истинска дупка палач зейна на автомагистралата край Пловдив при разклона за Карлово.

Това е следващото затруднение, явяващо се на пътя, което преди години провокира два случая с двама починали. Тогава автомобилът на ръководещите отскочи в същата тази дупка и се заби в колона на ръб с указателна табела.



Тази пътна грапавина, водеща до отклоняване на придвижването и частична или цялостна загуба на функционалността на пътя, съществува от доста години, а на пролет се изяжда асфалтът към дупката. Към този миг с всеки минал ден дупката продължава да се унищожава и да става все по-опасна, алармира четец на GlasNews.bg.

Натоварени с трафик сектори, по които се движат несъобразено със заложените механически условия при строителството на пътя тежки моторни транспортни средства, могат в допълнение да станат обект на напуквания и прогресивно разрушение на платното.

Според успеваемостта на локалните служби за поддръжка на пътните инфраструктури, дупките на пътното платно могат да стигнат от сантиметри до към метър в широчина и от няколко, до няколко десетки сантиметра в дълбочина. От своя страна, съгласно скоростните ограничавания и спазването им, съвсем всички по мярка пътни дупки могат да провокират вреди на гумите и проблеми с окачването, като не са изключени и тежки пътнотранспортни катастрофи (най-вече на автомагистрали). Дупките на платното от време на време се виждат мъчно от водачите, изключително при несъобразена скорост.

Шофирайте деликатно!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР