Истината за безупречната“ фигура на Дарина Павлова лъсна. Галерия“ попадна

...
Истината за безупречната“ фигура на Дарина Павлова лъсна. Галерия“ попадна
Коментари Харесай

Вижте Дарина Павлова по бански без фотошоп

Истината за „ безупречната “ фигура на Дарина Павлова лъсна. „ Галерия “ попадна на необработена фотография на вдовицата на боса на „ Мултигруп “ Илия Павлов. На фотоса фигурата на бизнесдамата освен не е стройна, само че и клони към затлъстяване.

 

Дарина театралничи с коктейл в ръка, облечена с черен бански, полегнала на шезлонг. Мадам „ Мулти “ явно се е пробвала да скрие наедрялата си фигура, само че в случай че се вгледате, ще видите голата истина. А точно - пухкави паласки и набръчкани тлъстинки в региона на корема, целулит и прочие „ бъгове на тялото “.

Всъщност, тези недостатъци са напълно естествени за всяка жена на възрастта на Павлова. Дарина обаче по всякакъв начин се пробва да избяга от своите 55 години, даже с цената на фотошопа, трансформирал се в неин пръв другар.

 

И с цел да не бъдем голословни, за съпоставяне прилагаме и няколко фотоси на Веселата вдовица, които сигурно са обработвани в допълнение.

Както е известно, Павлова не щади средства за поддържане на външния си тип. Тя употребява услугите на най-хубавите пластични хирурзи в света, постоянно се подлага на липосукция, лифтинг и разнообразни новаторски лечения за подмладяване.

А младите си любовници употребява като „ помощни средства “ в битката против стареенето. Въпреки всички тези старания, възрастта безмилостно си споделя думата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР