Истината се разделя на 2 - истината на коалицията и

...
Истината се разделя на 2 - истината на коалицията и
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Правителството се сваля само, призова да се даряват заплатите, които инфлацията изяде

" Истината се разделя на 2 - истината на обединението и госпожа Нинова и цялата останала истина, товарите пътуват към летище Жешов, което се намира на 100 километра от украинската граница. Правителството се смъква единствено - да призовеш хората да си дарят заплатите, които инфлацията унищожи ", съобщи в " Денят стартира " Георг Георгиев, ръководител на младежката организация на ГЕРБ. По думите му има позволение за трансфер и за експорт, подписани от Корнелия Нинова, като министър на стопанската система.

" Имаме нарастване спрямо предходната година с 400 милиона повече изнесена продукция и на база на тези товарителници и това съответно самостоятелно позволение 600 000 части муниции, снаряди, които са отпътували за летище Жешов в Полша, страната продава през медиатори ", добави Георг Георгиев.

Той добави, че България би трябвало да вземе еднопосочно решение, с цел да бъде на висотата на своите сътрудници.

Премиерът Кирил Петков разгласи дарителска акция в помощ на Украйна

" Ние не сме срещу износа, ние желаеме да се спре с лицемерието. " Демократична България " е на колене пред Българска социалистическа партия. България би трябвало да продължи да оказва помощ на Украйна. България и българското държавно управление би трябвало ясно и изрично да заявят позиция, а не да вървят да се снимат в Киев ", сподели още Георг Георгиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР