Истерията за белити за плейофа в Лигата на конференциите Левски

...
Истерията за белити за плейофа в Лигата на конференциите Левски
Коментари Харесай

Билети на черно за Левски - Айнтрахт четири пъти по-скъпи

Истерията за белити за плейофа в Лигата на конференциите Левски - Айнтрахт докара до билети на черно. Пропуски за дуела в четвъртък се продават в пъти по-скъпо в другите платформи за онлайн разгласи. Проучване на Novsport.com откри, че скъпите хартийки за нехарактерния за " сините " Сектор " Г " стартират от 100 лв., макар че клубът дефинира цена от 25 лв. за съответната естрада. 

Билетите бяха пуснати в сбодна продажба във вторник по обяд, а опашки се извиха както пред стадион " Георги Аспарухов ", по този начин и пред касите на " Васил Левски ", където ще се състои срещата от евротурнирите. 

В края на деня от клуба оповестиха, че са останали под 700 пропуща за Сектор " Г ", а тези за " Б " са даже в пъти по-малко. Най-бързо бяха изкупени за централните трибуни " А " и " В ". Проблемът с онлайн платформата, предоставяща талоните, също докара " сините " ентусиасти до нервност, откакто сървърите не устояха на интереса. 

Очаква се в деня на дуела билети да се продават на черно и пред стадиона, както бе и по време на дуелите на Левски в Европа в Шампионска лига и пробива до 1/4-финал за Купата на УЕФА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР