Истанбулската конвенция (ИК) и Пакта за миграцията на ООН не

...
Истанбулската конвенция (ИК) и Пакта за миграцията на ООН не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова намекна, че Истанбулската конвенция не е толкова важен въпрос

Истанбулската спогодба (ИК) и Пакта за миграцията на Организация на обединените нации не бяха причислени изрично към значимите въпроси що се отнася до хоризонта на Партията на европейските социалисти (ПЕС) от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
В публицистичното предаване на Българска национална телевизия " Още от деня " Нинова засегна тематиката след въпрос за какво Българска социалистическа партия има такива разлики с ПЕС. Соцлидерът акцентира, че по значимите въпроси ПЕС има единогласие, а не е както ЕНП, където не се поддържа политиката на Виктор Орбан в Унгария, само че Бойко Борисов го наричал " брат ". Все отново Нинова се сети да добави във връзка с " значимите въпроси " и дали ИК и Пакта за миграцията попадат там що се отнася до ПЕС и думите " като се изключи тези два ".
Припомняме, че през днешния ден в България още веднъж мъж преби жена си, този път до гибел.
Иначе ръководителят на Българска социалистическа партия не пропусна да приказва и за излизането на партията си от Народното събрание, като заявява, че алените няма да се върнат там. Причината - там властвал моделът, при който всичко се взема решение подмолно. Изборният кодекс беше решен в среднощ по парламентарните стаи, добави тя и иронизира, че един човек се обадил и предиздвикал в този момент ГЕРБ да гласоподават наопаки, тъй като в ГЕРБ никой не мисли независимо. Изпълнителната власт завладя законодателната, заключи Нинова.
Нинова разяснява и " екскурзията " сред 20-ти и 24-ти февруари на депутатите си Иван Иванов и Йордан Младенов на ловно ревю в Австрия в качеството им на народни представители т.е. платена с държавни пари. Тя твърдо я порица, въпреки че в действителност двамата са тръгнали преди самата Нинова да разгласи, че соцдепутатите няма да вземат никакви пари от Народното събрание, до момента в който са отвън него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР