Истанбул среща трудности с поставянето под контрол на . Поради

...
Истанбул среща трудности с поставянето под контрол на . Поради
Коментари Харесай

Кметът на Истанбул иска блокиране за ограничаване на коронавируса

Истанбул среща компликации с слагането под надзор на. Поради разрастването на случаите на болест кметът на града прикани за блокиране минимум за две седмици, оповестяват турски медии.
Кметът, водещ политик в главната опозиционна Народорепубликанска партия в Турция, съобщи, че най-големият град в страната би трябвало да работи бързо и да даде ясна картина за появяването на втората вълна на пандемията.
„ През последната седмица единствено в има най-малко 50 смъртни случая повече от тези, регистрирани в цяла Турция “, добави Имамоглу.
 Мексико стана единадесетата страна, надхвърлила 1 милион инфектирани Мексико стана единадесетата страна, надхвърлила 1 милион инфектирани
Мексиканското министерство на опазването на здравето заяви тази събота, че страната е надхвърлила бариерата от един милион случая на COVID-1...
Разглеждан като вероятен предстоящ претендент за президент, кметът, който самият прекара COVID-19 предишния месец, съобщи, че поддържа предлагането на локалния комитет за неотложно блокиране от 2-3 седмици, последвано от следено отваряне и постоянен интервал на следене на контактите.
По-рано в събота съобщи, че турските лечебни заведения към този момент не са претрупани, само че нещата могат да се влошат, в случай че хората не съблюдават разпоредбите като носене на маски и обществено разграничаване.
COVID-19 е умъртвил над 11 300 в Турция. Ежедневните смъртни случаи и нови регистрирани случаи са се повишили до равнищата, следени за последно в края на април, малко след първичния пик.
През последните седмици бяха признати някои нови ограничения като по-ранно затваряне на бизнеса и особено за Истанбул - избрани часове за овакантяване на дома на хората над 65 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР