Испанското издание El Desmarque посвети обширен материал за новия треньор

...
Испанското издание El Desmarque посвети обширен материал за новия треньор
Коментари Харесай

В Испания: Любо Пенев продължава с особеното си приключение

Испанското издание El Desmarque посвети просторен материал за новия треньор на Хебър Любослав Пенев, направил солидна кариера в тимовете на Валенсия, Атлетико Мадрид, Селта, Компостела, който също така води и дублиращия отбор на „ прилепите “. 

„ Любослав Пенев има нов треньорски пост в България. Бившият футболист на Валенсия, който беляза една епоха сред 1989 и 1995 година на „ Местая “, продължава особеното си премеждие на пейките на своята страна. Той ще насочи остатъка от сезона към предпоследния в шампионата Хебър Пазарджик. В този смисъл задачата на Любо Пенев е да резервира елитния статут на своя нов отбор в лига, в която играят постоянни евроучастници като Лудогорец и ЦСКА. Именно от тима от София той стигна до Валенсия “, проучва изданието.

„ Не би трябвало да се не помни, че преди да премине през разнообразни български тимове, Пенев трябваше да управлява втория отбор на Валенсия Местая в една много комплицирана година на преход. В кариерата си Любослав Пенев е бил народен селекционер на България, както и старши треньор на няколко клуба в страната, измежду които ЦСКА, ЦСКА 1948, Литекс, Царско село и Ботев Пд “, прибавя изданието и продължава.

„ В свое остаряло изявление Пенев беше запитан дали би се върнал да работи за Валения на Питър Лим. Той увери: „ И за какво не? Не напуснах Валенсия, тъй като желаех. Не съм затворил вратата. Не тая завист, имаше хора, които взеха тези решения и не желая да влизам в детайлности. Това завърши преди години “, приключва материалът, като се споделя, че Любо е заменил на поста в Пазарджик някогашния нападател на Леванте Владимир Манчев.

Днес Пенев ще дебютира отпред на Хебър в скрита от медии и почитатели контрола с Миньор Пк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР