Испанският Реал (Мадрид) се наложи над турския Анадолу Ефес с

...
Испанският Реал (Мадрид) се наложи над турския Анадолу Ефес с
Коментари Харесай

Реал (М) изравни серията срещу Анадолу Ефес

Испанският Реал (Мадрид) се наложи над турския Анадолу Ефес с 82:76 (19:13, 17:34, 21:19, 25:10) като хазаин в четвъртия мач сред двата тима от четвъртфиналите на баскетболната Евролига. До момента двата тима записаха по два домашен триумфа, като спечелилият в серията ще бъде излъчен след решителен пети мач. Той ще се изиграе на 4 май (вторник) в Истанбул.

Срещата в Мадрид стартира с голямо предимство на домакините, които поведоха с убийствена серия от 17:0, само че бързо по-късно позволиха противника да се приближи в резултата. Въпреки това Реал съумя да се отдръпна с задатък от 6 точки (19:13) след 10 минути игра. Във втората част настъпи цялостен поврат и гостите диктуваха темпото на игрището. Те съумяха да си обезпечат преднина от 11 точки (47:36) преди почивката. След нея баскетболистите на Пабло Ласо стопиха пасива си до 9 точки (57:66), а в решаващата четвърт разгромиха противника си и изпратиха серията в пети мач.

Усман Гаруба беше най-резултатен за Реал (Мадрид) с 24 точки, 20 вкара Джейси Керъл, а по 8 прибавиха Руди Фернандес и Серхио Люл. За Анадолу Ефес Родрид Бобоа наниза 23 точки, а с 22 се разписа Шейн Ларкин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР