Испанският колос Барселона очаква Пари Сен Жермен да плати откупната

...
Испанският колос Барселона очаква Пари Сен Жермен да плати откупната
Коментари Харесай

Барселона очаква от ПСЖ парите за Неймар тази седмица

Испанският исполин Барселона чака Пари Сен Жермен да заплати откупната уговорка на суперзвездата Неймар (която е в размер на 220 милиона евро) още тази седмица. Това е информация, идваща непосредствено от известния експерт по испански футбол на “Скай Спортс” Гийом Балаги, който даже показва, че вследствие на прехвърлянето на бразилеца в Париж, Барса ще насочи нова оферта за сънародника му Филипе Коутиньо, за който Ливърпул (поне съгласно “Дейли Мейл”) неотдавна отказал 80 милиона евро.

FCB expect PSG to pay Neymar's buyout clause this week. Coutinho WAS not a target as he's similar. But now a new offer to LFC is on its way pic.twitter.com/If3DhpY2H1
— Guillem Balague (@GuillemBalague) July 21, 2017
Съботният брой на вестник “Льо Паризиен” пък още на първа страница написа, че Неймар е дал единодушие за прехвърлянето в ПСЖ и договорката ще се реализира напълно скоро. “Марка” цитира сътрудниците си от Франция и добавя, че тази информация е същата като новините от мадридския вестник напоследък, който също не спираше да оповестява, че бъдещето на Неймар не е обвързвано с Барселона.

Същевременно преди контролата Барса - Ювентус треньорът на " блаугранас " Ернесто Валверде разгласи, че не обръща внимание на слуховете и смята Неймар за собствен състезател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР