Испанският футболен шампион Барселона иска да привлече португалския краен защитник

...
Испанският футболен шампион Барселона иска да привлече португалския краен защитник
Коментари Харесай

Барселона иска да привлече Кансело

Испанският футболен първенец Барселона желае да притегли португалския краен бранител Жоао Кансело от европейския отличник Манчестър Сити чартърен за сезон 2023/2024 с алтернатива за закупуване, оповестява журналистът Николо Скира.

29-годишният Кансело е подготвен да премине на " Камп Ноу ", а при започване на месеца даже се появиха информации, че той е постигнал единодушие по отношение на персоналните си условия и чака трансфер при каталунците.

Защитникът има контракт със Сити до лятото на 2027 година. Той обаче не влиза по никакъв метод в проектите на мениджъра Пеп Гуардиола, откакто в края на предходната година двамата се скараха и това докара до изпращането на португалеца чартърен в Байерн Мюнхен.

Кансело записа 1 гол и 6 асистенции в 21 мача за баварците, само че след края на акцията германците не пожелаха да заплатят желаната от Манчестър Сити трансферна сума от 70 милиона евро за играча.

Кансело, който е някогашен футболист на Бенфика, Валенсия, Интер и Ювентус, може да играе както като десен, по този начин и като ляв бранител. Португалският национал има и мачове като дясно крило и е считан за един от най-полезните бранители във фаза офанзива в международен мащаб.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР