Испанският автомобилен производител SEAT обяви, че по време на тазгодишното си- пето,

...
Испанският автомобилен производител SEAT
обяви, че по време на тазгодишното си-
пето,
Коментари Харесай

SEAT представя мистериозен нов модел в края на месеца

Испанският авто производител SEAT обяви, че по време на тазгодишното си- пето, присъединяване в софтуерното изложение Mobile World Congress (MWC) в Барселона ще представи нов концептуален модел, създаден около идеята за мобилна платформа и с акцент върху микро-решенията за градски транспорт.

"Мобилността се трансформира и нашата задача, като производител и снабдител на решения за подвижност, също се трансформира ", коментира Лука де Мео, президент ан SEAT. "Ние би трябвало да бъдем в положение да предложим нови платформи за подвижност, които ще бъдат съществени играчи в градовете на бъдещето. SEAT е силно ангажиран в няколко такива плана и MWC е идеалното място, на което да ги представим пред света ".

Други два високотехнологични акцента на щанда на SEAT на MWC в Барселона ще бъдат проектът 5G Connected Car, по който испанският производител работи с Telefónica и който ще започне идната си фаза с реални изпитания, както и последните разработки на следените от SEAT технологични компании XMOBA и .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР