Испанският автомобилен производител SEAT обяви, че компанията стартира програма за тестване на

...
Испанският автомобилен производител SEAT
обяви, че компанията стартира програма
за тестване на
Коментари Харесай

SEAT тества 15 000 служители за COVID-19. Рестартира производството на 27 април

Испанският авто производител SEAT обяви, че компанията започва програма за тестване на своите 15 000 чиновници за COVID-19, с цел да може те да се завърнат на своите работни места.

От SEAT споделят, че тестванията, които ще бъдат анонимни и конфиденциални, ще послужат и като представителна извадка и основа за научно проучване. Самото рестартиране на активността на автомобилната компания е планувано да се случи от 27 април, като междувременно фирмата ще организира по към 3000 PCR теста седмично.

Началото на самодейността на SEAT към този момент е поставено в оборудванията на марката в Марторел и Барселона, както и на територията на профилираното й подразделение SEAT Componentes. През първите няколко седмици, в комплексите ще работи по една промяна на всяка от трите поточни линии на SEAT Martorell, където се сглобяват Ibiza, Arona, Leon Audi A1. От корпорацията очакват ежедневното произвеждане да е към 325 автомобила през първите две седмици, а от 11 май да бъде въведена и втора работна смяна за увеличение на потенциала до около 650 автомобила на ден.

От SEAT чакат производството на марката да се върне на предкризисните равнища през юни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР