Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид отпаднаха от турнира за

...
Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид отпаднаха от турнира за
Коментари Харесай

Реал и Барселона отпаднаха от Копа Дел Рей

Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид отпаднаха от шампионата за Кралската купа на Испания. Атлетик Билбао изхвърли Барселона, а Реал Сосиедад надделя Реал Мадрид.

В Билбао на стадион “Сан Мамес ” пред близо 50 000 фенове домакините се постановиха над каталунския отбор с 1:0. Барса имаше териториално предимство, както и повече удари към вратата на противника, само че не съумя да осъществя нито едно състояние, до момента в който баските съумяха да поразят вратата на съперника си в 93-ата минута, когато прецизен бе Иняки Уилямс с глава.

Реал Мадрид претърпя проваляне от Реал Сосиеда с 3:4 на “Сантяго Бернабеу ” пред 64 000 ентусиасти.

Мартин Йодегаард даде преднина на гостите в 22-ата минута, а 20-годишният Александър Исак вкара два гола в границите на две минути първоначално второто полувреме. Марсело върна един гол в 59-ата минута, само че Микел Мерино в 69-ата повиши на 4:1 за Сосиедад. Реал се бори и до края означи два гола, създатели на които станаха 18-годишният Родриго и Начо Фернадес.

В полуфиналите Реал Сосиедад ще играе с Атлетик Билбао. Финалният мач за Копа дел Рей ще се състои на 18 април в Севиля. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР