Испанската полиция спаси 39 жени и момичета от Нигерия, вкарани

...
Испанската полиция спаси 39 жени и момичета от Нигерия, вкарани
Коментари Харесай

Разкриха най-зловещата афера на века! Тайно нигерийско братство вкарвало проститутки в Европа и ги държало в пещери с вуду магия

Испанската полиция избави 39 дами и девойки от Нигерия, вкарани незаконно в страната за проституция, оповестява Би Би Си. В хода на интервенцията са арестувани 89 души, измежду които прочут диджей от Нигерия.

Към момента името му не се оповестява. Знае се, че е помагал за превозването на жертвите и е водел договаряния с клиенти от цяла Испания.

Разследването почнало след постъпила тъжба от малолетно момиче. То разказало, че е въвлечено в схемата и е било заплашвано с вуду вълшебства. Жертвата и още няколко девойки пристигнали в Испания през Либия и Италия.

Жените били държани в отвратителни условия в пещери и непрекъснато били плашени с черна магия.

Операцията, в която са взели участие служители на реда от Англия и Нигерия, е една от най-големите по секване на търговията с хора в Европа. В хода й са обискирани 41 адреса и 11 испански града и в един английски. Замразени са и банкови сметки, през които нарушителите са получили над 300 000 евро.

Отбелязва се, че бандитите са имали отношение към авторитетното нигерийско приятелство Supreme Eiye Confraternity (SEC). Според извършеното през 2016 година следствие на Би Би Си то има подразделения в цяла Европа, Африка и в Близкия изток, а членовете на SEC постоянно транспортират дами и опиати сред европейските градове.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР