Исмена – Спа хотел в Девин Кметът на Малко Търново, Илиян

...
Исмена – Спа хотел в Девин
Кметът на Малко Търново, Илиян
Коментари Харесай

Най-дивата планина умира! „Аз съм Странджа“ започна!

Исмена – Спа хотел в Девин
Кметът на Малко Търново, Илиян Янчев провежда петиция в обществената мрежа за спасяването на Странджа. Тя е озаглавена „ Аз съм Странджа “, прилагаме част от текста към петицията, с който нейните основатели приканват жителите в Югоизточен район да се включат.

„ Странджа умира!
Хайде стига с тези нашенски оплаквачески нрави! Стани, българино! Стига с това безплодно мрънкане и бистрене на политиката! Хайде да застанем най-сетне на барикадата – запазилите към момента чувството си за принадлежност към българския народ и българсите земи против продажните мекерета и техния слугинаж.

Къде е Държавата? Къде са ръководещите политици? Защо се крият, а не излезнат на парламентарната естрада и не дадат съответно пояснение КАКВО става, кой и за какво го позволява? Искаме следствие! В чии джоб отново отидоха комисионните? Кой отново счита да си построи замък за сметка на природата ни? Коя е компанията, получила зелена светлина за това нечовешко заличаване? На какво съображение? Защо никой не упражнява надзор върху изсичаната дървесина?

Обръщам се към своите съграждани и към всички българи, които в тези дни са заети да търсят отговорни за несполуките всечовешки, да чуят тези думи и да се замислят в действителност къде е „ врагът “, къде е същинският зложелател освен на нашата планина, а и на самите НАС…

Вижте нарязаните трупи, това е грозна и отвратителна картина, която е позор за всички нас!
Ще допуснем ли това закононарушение да продължава! “.

Инфо: utre

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР