Ислямска държава е решила да промени политиката си, като вместо

...
Ислямска държава е решила да промени политиката си, като вместо
Коментари Харесай

Коронавирусът стресна Ислямска държава, спират с терористичните актове

 Ислямска страна е решила да промени политиката си, като вместо да предизвиква, е почнала да обезкуражава своите почитатели да отиват в Европа, с цел да правят терористични актове. Причината за това е страхът от ковид.

В публична инструкция, отпечатана в бюлетина на групата " Ал Наба ", се оповестява, че джихадистите би трябвало краткотрайно да преустановят активността си и да не отпътуват за Европа, в случай че имат такива проекти. Всички инфектирани терористи обаче би трябвало да останат на територията на континента и да не се връщат във владенията на ИДИЛ, написа Sunday Times of London, представен от New York Post.

" Здравите не би трябвало да влизат в епидемията, а страдащите не би трябвало да излизат от нея ", приканват от Ислямска страна.

Бюлетинът инструктира джихадистите, че " чумата " е " изтезание, изпратено по волята на Бог ". В Ирак, където се намират някои от дребното оживели фрагменти на Ислямска страна, са регистрирани 110 случая на ковид, 10 от тях са съдбовни, оповестява университета Джонс Хопкинс, който наблюдава болестта.

Годините на продължителна война и безпорядък отслабват здравната система на Ирак. Фактът, че даже от ИДИЛ са загрижени за ковид, демонстрира сериозността на обстановката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР