Исландия ще бъде единственото място на земята, където хората могат

...
Исландия ще бъде единственото място на земята, където хората могат
Коментари Харесай

Учени: Това е единствената държава, която ще оцелее, когато на 16 август планетата Нибиру удари Земята

Исландия ще бъде единственото място на земята, където хората могат да оцелеят, в случай че Земята бъде ударена от планетата Нибиру. Специалистите по НЛО имат вяра, че Нибиру съвсем е пристигнала на Земята и в близко бъдеще ще стартира това, което нашите антични предшественици назовават ​​апокалипсис. Това оповестиха международни медии, оповестява Блиц.

В заключенията си уфолозите се базират на изследователските данни на института " Макс Планк ", съгласно които преди няколко милиона години огромна планета минава през слънчевата система и въздейства върху разположението на галактическите обекти в нея.

Посочена е и новата дата за края на света - 16 август 2018 година Уфолози настояват, че Нибиру хипотетично съвсем е пристигнала на Земята и нашата планета е повлияна от гравитацията й. В резултат на това температурата на планетата ще стартира да пада и всички живи същества ще умрат. Само тези, които ще бъдат в Исландия, могат да оцелеят. Поради геотермалните източници, които се намират там, температурата в тази част на земята няма да падне внезапно и пагубно. Този фактор обаче ще има единствено краткотраен резултат.

В резултат на това оживелите ще би трябвало да побързат да измислят метод за оцеляване за себе си и за потомците си - в противоположен случай човечеството ще изчезне дефинитивно и окончателно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР