Ислам Махачев получи висока оценка, като беше наречен най-добрият в

...
Ислам Махачев получи висока оценка, като беше наречен най-добрият в
Коментари Харесай

Хавиер Мендес: Ислам Махачев е най-завършеният боец в историята

Ислам Махачев получи висока оценка, като беше наименуван най-хубавият в лека категория от своя старши треньор Хавиер Мендес. 

Махачев получи късмет за купата в лека категория. Дагестанската звезда ще се бие против Чарлз Оливейра на UFC 280, което ще се организира на 22-ри октомври в Абу Даби. Хавиер е бил треньор и на Хабиб Нурмагомедов, а в този момент и на Махачев. Той твърди, че Махачев е най-хубавият в историята.  

„ Ислам Махачев е доста приключен войник. В лека категория той е номер 1 за всички времена, най-хубавият във всички области. Номер едно за всички времена е Ислам Махачев. Най-добрата отбрана, най-хубавият удар, най-хубавият на всички места. 

Най-добрият спортист в многобоя. Много, доста от дълго време си мислех, че Франк Шамрок е най-хубавият спортист в многобоя и той беше подобен. Но в лека категория, за мен индивидът, който е най-добре приключен във всяка област, е Ислам Махачев.

Ислам е единственият войник, който е печелил рунд в стойка с Хабиб. ", показа Мендес пред Submission Radio.

Мендес несъмнено се изрича доста пресилено за Махачев. Все още не сме виждали Ислам в пердах против най-хубавите в категорията, Да, той е в серия от 10 следващи победи, само че те не бяха против бойци от топ 5 на дивизията. Факт е, че Махачев получи късмет за купата, тъй като Хабиб натискаше.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР