Искри припламнаха в ефира на Нова Тв току що, след

...
Искри припламнаха в ефира на Нова Тв току що, след
Коментари Харесай

Искри в ефира на Нова! Водеща към зам.-министър: Пелов с дрон ли вкара телефон в затвора?

Искри припламнаха в ефира на Нова Тв одеве, откакто водещата Аделина Радева захапа госта в студиото на „ Здравей, България ” - зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов.

Тя му подсети, че преди време избягалият неотдавна пандизчия Владимир Пелов е вкарал телефон в пандиза, за което е бил осъден. „ С дрон ли е дошъл в пандиза телефона, господин Проданов, и с него ли е провел на по-късен стадий Пелов бягството си ”, попита Радева.

„ За страдание, по противозаконен метод телефони се вкарват в места за лишени от независимост, само че тази процедура е време да се прекъсне.  Знаете, че на портала тече поток от движимости и артикули, всеки пандизчия има право на 100 движимости от костюм без вратовръзка до вентилатор, с койкто да се охлажда. Може и чиновник да е оказал помощ, може и без чиновник да е станало. Вещите се ревизират, само че не може да се подсигурява непропускливост на всички движимости и артикули.

Иначе пандизчиите имат право да водят колкото си желаят диалози по телефони апарати, които са сложени в пандиза. Те могат да провеждат и по тези телефони бягството си ”, сподели Проданов, след което Радев възликна: „ Ох, нека не ви чуват сега. ”

Зам.-министър Проданов добави също, че за по-голяма сигурност на защитата цялата затворническа система се нуждае от още 700 чиновници.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР