Искрени съболезнования на семейството на загиналото момче и на почернените

...
Искрени съболезнования на семейството на загиналото момче и на почернените
Коментари Харесай

МВР да глобява нарушителите през хилядите общински камери за контрол на трафика: Шефът на СОС

" Искрени съболезнования на фамилията на починалото момче и на почернените родители, изгубили своите деца.

 Институциите би трябвало да дадем безапелационен отпор против всички тарикати, които си мислят, че няма страна и че разпоредбите не важат за тях.

Трябва да е ясно, че наказването е неизбежно и няма да им се размине. Не може да не престават с възприятие за безотговорност да тормозят жителите и да са евентуални убийци на пътя.

 Едно от решенията, които ще имат неоспорим дисциплиниращ резултат върху недобросъвестните водачи, е да се даде опция на Министерство на вътрешните работи да глобява нарушителите през хилядите общински камери за надзор на трафика. От една година неуморно упорствам за това. Предложението на Националното съдружие на общините, което ГЕРБ внесе за разискване в два следващи Народното събрание, към този момент е утвърдено на първо четене от транспортна комисия.

Нужна е политическа воля, с цел да бъде дефинитивно признато от Народното събрание. Когато идеята е отбрана на живота и здравето на жителите, политиката би трябвало да остане на назад във времето и да сме единни в решенията. Затова не трябва след следващата покруса всичко да остава постарому.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР