Искате ли матрака да пее, докато се любите с любимия?

...
Искате ли матрака да пее, докато се любите с любимия?
Коментари Харесай

Скъпи, искам да те тръшна на матрака!

Искате ли матрака да пее, до момента в който се любите с обичания? А ще ли ви се да крещите като морска сирена, до момента в който оргазмирате?
Мечтаете ли си скрито да изглеждате като порнокралица в личната си спалня?
Ами какво чакате? Дерзайте!
Отдавна мъжете отстъпиха лидерското място от парада в леглото, тъй че извадете на показ палавата жена, която сте.
Еротичният екшън може да бъде велико преживяване единствено в случай че и двамата желаете смяна в леглото. Захвърлете криворазбраната стеснителност на викторианска девица и се втурнете в напълно нова територия. Престъпвайки оттатък рестриктивните мерки си, може и да откриете скрити механизми към входа на неподозирани за вас удоволствия.
Нищо не изпълва въздуха с еротично електричество по този начин, както първият опит да извършите някаква палава прищявка. Нека да е нещо, което ви е било любопитно да изпробвате. Дори едно непринудено проникване на новаторска секстехника ще трансформира елементарната ви плътска сесия в дръзка палавщина. Не подминавайте позите, които сте виждали във филмите за възрастни. Пробвайте някоя. Така току-виж ненадейно ви се отворят очите за някои ерогенни зони, за които не сте и подозирали.
Дори и да не сте положителни в битка типичен жанр, пробвайте да метнете върху кухненската маса колегата си за бърз и буен секс.
Неусетно ще обиколите всяка мебел в къщата. Поканете го в в банята, където му направете сексуален масаж със сапун. Не след дълго по този начин ще се разгорещите, че ще откриете нова глава в половия ви разказ.
Не се срамувайте и му говорете мръсотии. Мъжете обожават това. Най-добре му прошепнете на ушенце някоя перверзия пред доста хора. Няма да повярвате какъв брой бързо ще се озовете в леглото, прелетели мистериозно за момент пътя до у дома.
Измислете си игра, дайте воля на ролевите си мечти.
За многообразие бъдете " неприятна стопанка " или сластна девица.
Сексшоповете са цялостни с причудливи играчки, които могат да са от изгода в театралната ви веселба.
И най-добре, когато вършиме секс, оставяйте лампата светната. Като виждате голите си тела и взаимните нежности и целувки, които си разменяте, възбудата ви ще ескалира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР