Искате ли да забавите процеса на стареене? Тогава не бързайте

...
Искате ли да забавите процеса на стареене? Тогава не бързайте
Коментари Харесай

4 ефективни упражнения, които заместват ботокса

Искате ли да забавите процеса на стареене?

Тогава не бързайте да бягате за инжекции за хубост! Подравнете кожата на челото, стегнете лицето и шията - всичко това ще помогне за реализиране на елементарни и ефикасни извършения.
10 златни правила за грижа за кожата на лицето
Ако се грижим за кожата на лицето погрешно, бързо ще се сдобием с неравности, петна, пъпки или бръчки. Това е реалност и не е нужно да ек...
Прочети повече
Йога за лице от дълго време е известен способ за поддържане на хубостта и младостта. В композиция с вярната грижа за лицето можете да подобрите кръвообращението и метаболитните процеси, като по този метод изравните цвета на кожата, избавяйки се от бръчки и кръгове под очите.

Звучи необикновено, само че си коства да опитате. Достатъчно е постоянно да изпълнявате тези 4 извършения за лице.

1. Изглаждане на кожата на челото

Подходящо за попречване на бръчки. Отпуска мускулите на челото и облекчава напрежението.

Как да го извършите:
Свийте двете ръце в юмруци. Натиснете мощно с кокалчетата на показалеца и междинния пръст върху центъра на челото. След това натиснете постепенно с юмруци от центъра към слепоочията. Завършвайки упражнението, леко натиснете кокалчетата на слепоочията. Повторете 4 пъти. 3 домашни маски, които ще ви накарат да изглеждате с 10 години по-млади
Маските за лице, приготвени от натурални съставки, удължат младостта и резервират сиянието на кожата за по-дълго време.Козметичните антие...
Прочети повече
2. Повдигане на шията

Предотвратява отпусната кожа и двойна брадичка. Идеален за тези, които от дълго време мечтаят да укрепят линията на шията и челюстта.

Как да го извършите:
Извийте устните си и ги насочете на една страна, доколкото можете. Трябва да усещате напрежение в бузите. Завъртете главата си встрани, тъй че ъгълът да доближи към 45 градуса. Задръжте тази позиция за 3 секунди. Повторете 4 пъти и по-късно направете същото от другата страна.
3. Лифтинг на лицето

Помага за изглаждане на назолабиалните гънки, стягане на кожата към очите и бузите.
Факти за подмладяване на лицето
Всяка жена желае да е красива и привлекателна. Ако в ранна възраст не е толкоз мъчно да се справите с несъвършенствата на външния си в...
Прочети повече
Как да го извършите:
Поставете двете си длани върху слепоочията си и издърпайте обратно от двете страни на лицето си. Отворете устата си, като че ли желаете да произнесете буквата " о ". Издърпайте челюстта си надолу, доколкото е допустимо. Задръжте тази позиция за 5 секунди. Повторете 2 пъти.
4. Стягане на кожата на клепачите

Стяга отпуснатите клепачи и кожата към очите и омекотява назолабиалните гънки.

Как да го извършите:
Спуснете и повдигнете едната ръка нагоре. Прехвърлете я над главата си и по-късно докоснете слепоочията си с върха на пръстите си. Трябва деликатно да натиснете пръстите си надолу, като изпънете лицето си. След това наклонете главата си към рамото, тъй че гърдите ви да са изправени. Направете упражнението и от другата страна. Опитайте се да вършиме това упражнение за лице постоянно най-малко два до три пъти седмично.
Сигурни сме, че първите резултати няма да ви накарат да чакате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР