Искате ли да получите зашеметяващ оргазъм? То тогава прочетете следващите редове

...
Искате ли да получите зашеметяващ оргазъм?
То тогава прочетете следващите редове
Коментари Харесай

30% от жените се побъркват от тази извратена секс поза

Искате ли да получите замайващ оргазъм?
То тогава прочетете идващите редове и сме уверени, че, в случай че извършите препоръките ни, ще достигнете до незабравимо наслаждение.
Добре прочут факт е, че мъжете доближават доста по-лесно до оргазъм, в сравнение с дамите. Шокиращо 91% от мъжете доближават до кулминационната точка, до момента в който вършат секс, спрямо 64% при дами, съгласно изследване за секса и държанието. Една на всеки три дами в действителност стига до върхово чувство.
Ключът към съвършеният оргазъм е дискутиран доста пъти. Някои специалисти настояват, че най-важното е стимулирането на клитора, а други мислят, че оралният секс има най-съществено значение. Оказва се, че има перверзен тип на една от обичайните пози, която може да подлуди всеки.
Много хора мислят повече за това по какъв начин наподобяват и пробват разнообразни гимнастически трикове в леглото, вместо да се отдадат на удоволствието и на самия акт.
„ Опитвайки се да извършите някоя комплицирана акробатика, отвличате вниманието си от самия секс, поставяйки фокуса върху това да се преборите със самия себе си, вместо просто да се отдадете на чувствата ”, разяснява сексоложката Дориан Солот.
Много е значимо на каква позиция ще заложите, в случай че желаете да достигнете до съвършения оргазъм. Проучване бе направено сред 2827 дами на възраст 18-34 години за това, коя е обичаната им поза в леглото.
Резултатите демонстрираха, че цели 30% от представителките на нежния пол залагат на мисионерската поза. Според специалисти дамите получават най-голямо наслаждение точно по време на тази позиция. Ако желаете да засилите чувствата обаче би трябвало да опитате „ котката ”.

Какво е котката?
Половата позиция „ котката ” в действителност съставлява превръщане на мисионерската поза, като усилва клиторното стимулиране. Предишни изследвания демонстрират, че дамите са по-склонни да доближават до оргазъм, употребявайки тази техника.
Както към този момент казахме, Котката е разновидност на мисионерската поза, при която мъжът е от горната страна. Идеята е по време на акта основата на пениса му или пубисната му кост да подтиква клитора ти. И това, комбинирано с по-голям синхрон в ритъма (вместо той да препуска като вманиачен, вие двамата би трябвало да се поклащате заедно) може да даде на множеството дами стимулацията, от която имат потребност, с цел да стигнат до оргазъм.
За задачата би трябвало да легнеш по тил и да го накараш след проникването да се наведе към теб по този начин, че гръдният му панер да е покрай раменете ти. След това като притиска с основата на пениса си клитора ти, той би трябвало да проникне постепенно и надълбоко в теб, а не на толкоз къси шпации – би трябвало и двамата да свършите, като се люшкате напред и обратно дружно.
За някои дами е значимо да държат краката си изправени или увити към прасците на колегата си, вместо да свиват коленете си нагоре и обратно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР