Искате да се отървете от високото кръвно без помощта на

...
Искате да се отървете от високото кръвно без помощта на
Коментари Харесай

Бай Добри от Костенец помогна на хиляди хора: С този лек лекарствата за кръвно налягане ви стават излишни

Искате да се отървете от високото кръвно без помощта на скъпи медикаменти с донякъде изяснени странични резултати?
Предлагаме ви да решите казуса с естествения лек на бай Добри от Костенец.
Той знае за рецептата от своя татко, само че едвам преди 4 години, когато е на 78, взема решение да я приложи към себе си.
И несъмнено – с триумф!
Следва бързо нормализиране на кръвното на съвсем половината от жителите на селото и тяхната голяма признателност! А ето и самата рецепта, чието деяние се основава на разреждане на кръвта, тъй като „ гъстата “ кръв е причина за пораждане на инсулти и инфаркти.

СМЕСВАТЕ 5 Ч.Л. С БОРОВИ ИГЛИЧКИ, 2 С.Л. КОРА ОТ ОБИКНОВЕН СТАР ЛУК И 2 С.Л. ШИПКОВИ ПЛОДОВЕ И ГИ ЗАЛИВАТЕ С 1 Л СТУДЕНА ВОДА; ОСТАВЯТЕ СМЕСТА ДА ЗАВРИ И ИЗКЛЮЧВАТЕ НАГРЕВАТЕЛНАТА ПЛОЧА, НО НЕ МАХВАТЕ СЪДЪТ ОТ НЕЯ – НЕКА ПОВРИ НА ЗАТИХВАЩ ОГЪН ОЩЕ ДЕСЕТИНА МИНУТИ.
След като поизстине я прецеждате. Според бай Добри това количество следва да се изпива за два дни – без да се съблюдава точна скица – по 1 дребна чаша 100 – мл – при жадност, без значение кое време на деня; въпреки всичко, за предпочитане е да е преди ястие. И по този начин, на всеки трети ден си приготвяте ново количество от тази лековита течност.

И по този начин, в случай че страдате от високо кръвно, нищо не ви пречи да изпитате върху себе си рецептата на бай Добри – триумф!
А в този момент дано забележим кои хора са предразположени към високото кръвно
Хората, които пушат и пият по доста, които ядат прекомерно мазни и прекомерно солени храни, които злоупотребяват със сладко и не спортуват, всички те имат висок риск от хипертония.
Постоянният стрес също може да докара до високо кръвно.
Затова е значимо да водите сдържан метод на живот – както що се отнася до храненето, по този начин и когато приказваме за спорт, че даже и страсти.

Събрахме в галерията храни, които е хубаво да включите в режима си, с цел да държите кръвното под надзор.
И не забравяйте да ходите на периодически профилактични прегледи. Те могат да спасят живота ви.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР