Искат да закрият прокуратурата по най-неграмотния начин за две седмици.

...
Искат да закрият прокуратурата по най-неграмотния начин за две седмици.
Коментари Харесай

Гешев: Искат да закрият спецпрокуратурата по най-неграмотния начин, за две седмици

Искат да закрият прокуратурата по най-неграмотния метод за две седмици. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев, който дава брифинг дружно с ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната профилирана прокуратура Валентина Маджарова и Ивайло Ангелов.

„ Добре, решил си да закриеш съд и прокуратура. Направи го по този начин, че да се запазят досегашните следствия. Направи го рационално, консултирай се с хора, които схващат, не го прави необразовано за 2 седмици “, сподели Гешев.

Главният прокурор благодари на чиновниците за свършената работа.

" През тези повече от 10 години двете прокуратури направиха повече за България, в сравнение с всеки различен по повод битката с проведената престъпност, закононарушенията против Републиката. Това не са празни думи, а дейна статистика, с която всеки може да се запознае ", съобщи Гешев.

Тези две структури бяха закрити, тъй като тормозиха хора с доста огромен финансов запас, а последствията от това няма да се дължат на българската правосъдна власт, разяснява той.

" Проблемите към този момент настъпват и ще бъдат за сметка на тези, които направиха това нещо. Въпросите оттук насетне би трябвало да бъдат задавани не към българската прокуратура, а към българските политици. "

По думите му последствията включват прошка на към 800 висящи досъдебни производства.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР