Исканият от Лудогорец нападател Матиас Тисера е твърде вероятно да

...
Исканият от Лудогорец нападател Матиас Тисера е твърде вероятно да
Коментари Харесай

Искан от Лудогорец става съотборник на Лионел Меси

Исканият от Лудогорец нападател Матиас Тисера е прекомерно евентуално да стане национал на Аржентина.

Той е в разширения лист на селекционера Лионел Скалони за идните две международни квалификации. На 28 януари " гаучосите " гостуват на Чили. На 2 февруари отборът приема Колумбия. Аржентина към този момент си е осигурила присъединяване на Мондиала в Катар. Затова и за идните срещи Скалони ще повика футболисти, които ще могат да се потвърдят пред него и да бъдат измежду избраниците му и в бъдеще, написа " Тема спорт ".
 Брандао: Ще направя всичко допустимо да оправдая упованията
Брандао: Ще направя всичко допустимо да оправдая упованията

Очаква завръщането си

Местните медии разкриха, че разградчани са отправили оферта за Тисера. 25-годишният футболист е благосъстоятелност на Атлетико Платенсе. Предложението е за закупуване на 90% от правата му. Очаква се да има развиване в договарянията по отношение на прехвърлянето на аржентинеца в идващите дни.

Матиас Тисера е младеж на Нюелс Олд Бойс, а в кариерата си е играл още за отборите на Килмес и Индепендиенте Ривадавия. През март предходната година Атлетико Платенсе изплаща нападателя от Нюелс Олд Бойс за сумата от 220 хиляди евро. Договорът на Тисера е до 31 декември 2022 година. В Аржентина допускат, че Лудогорец ще би трябвало да извади над 500 хиляди евро, с цел да си обезпечи подписа на 25-годишния състезател.

В момента за върха на офанзивата разградчани разполагат с Пиерос Сотириу, а негова опция е Ихинио Марин.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР