Искането на оставката на Иван Гешев не в нито просветление,

...
Искането на оставката на Иван Гешев не в нито просветление,
Коментари Харесай

Татяна Дончева посочи кои са кандидати за трона на Гешев

Искането на оставката на Иван Гешев не в нито прояснение, нито катарзис, а резултат на зациклянето в политиката. Това съобщи пред БиТиВи Татяна Дончева. Изпирането на имиджа на ГЕРБ изисква гербаджиите да късат живо месо, съгласно нея. Тя поучава да не бързаме да се радваме с поисканата оставка на обвинител номер едно. Важното е пред кой Висш съдебен съвет ще се преглежда тази оставка – дали пред сегашния или пред новия.

Ще се търси заместител на Гешев във Висш съдебен съвет, доминиран от Гешев, предизвести Дончева. Има група от Висш съдебен съвет, която е под цялостен политически надзор, съгласно нея. По-лесно е Гешев да подаде оставка самичък, счита тя. Той е самичък против толкоз съперници, съпротивата е безсмислена, уверена е Татяна Дончева.

Важен е въпросът новият основен прокурор ще довърши мандата на Гешев или ще е за цялостен мандат. Чистият и лекият вид е Гешев да подаде оставка, счита тя.

Неговите селекционерите бяха от кръга на Пеевски, библиотекарите и ГЕРБ, акцентира водачът на Движение 21. Борислав Сарафов е един от претендентите за трона, счита Дончева. Вторият претендент е Ясен Тодоров.

Прокуратурата е доста огромен политически лост, съгласно нея.

Мария Габриел зависи от кефа на Бойко Борисов, акцентира Дончева. Коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не е стратегически ход за Борисов, е мнението й.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР