Искаме оставката на зам.-министърът на културата Весела Кондакова. Поводът е

...
Искаме оставката на зам.-министърът на културата Весела Кондакова. Поводът е
Коментари Харесай

Възраждане искат остаквката на зам.-министъра на културата Весела Кондакова

Искаме оставката на зам.-министърът на културата Весела Кондакова. Поводът е нейна откровена неистина, която изрече в Комисията по просвета. Това сподели в Народното събрание депутатът от „ “ Цвета Галунова.

По думите и на 3 февруари Кондакова е декларирала, че ще се провиснал 41 млн. лева за читалищната активност, само че те по този начин и не бяха гласувани в бюджета.

На моя въпрос през днешния ден по какъв начин тези хора могат да разполагат с тези пари и по кое време ще доближат до тях. Нейният отговор беше, че не помни че има такова изявление, сподели още депутатът от " ". 

Галунова напомни изявлението на зам.-министър Кодакова от 3 февруари.

41 млн. лева, както няколко пъти оповестих е ресурсът, който ще се насочи към читалищата за планове, тъй като ние на първо място имаме отговорност към разходването на обществения запас. Това е голям запас, който се равнява на нарастването на 50%, означи Галунова. 

Може да се кандидатства както за библиотечна активност, по този начин и за активност от всевъзможен темперамент. Смятам че този голям запас напълно скоро ще бъде разполагаем на читалищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР