Искаме оставката на министър Каракачанов заради инцидента в авиобаза „Крумово.

...
Искаме оставката на министър Каракачанов заради инцидента в авиобаза „Крумово.
Коментари Харесай

Марешки поиска оставката на Каракачанов

Искаме оставката на министър Каракачанов поради случая в авиобаза „ Крумово ". Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки.
„ Трябва да се търси отговорност за случая в авиобаза „ Крумово “. Тези, които не са обезпечили средства за образованието на българските водачи или са позволили техническа нередовност, на процедура са ги правили на сигурна гибел. И кой различен носи отговорност, с изключение на политическото управление на Министерството на защитата под началничеството на Красимир Каракачанов. Ние ще сезираме Прокуратурата за безучастие и несвършена работа, тъй като излиза, че в този ден няколко български екипажа са играли на съветска ролетка, защото няколко са се сменяли на този аероплан “, разяснява още Марешки и уточни, че за този случай няма никакво опрощение.
„ Отдавна този човек трябваше да е излязъл то Министерството на защитата. Не би трябвало българската войска да дава повече жертви, по тази причина би трябвало оптимално бързо да се откри човек, който да застане отпред на защитата “, сподели още водачът на „ Воля “.
Трагичният случай в „ Крумово “ не може да се употребява за искане на оставка, съобщи в отговор ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров , представен от Фокус.
„ Не може да се употребява един драматичен случай – повреди и произшествия са ставали по всяко едно време, за искане на оставка. Предполагам, че не е проблем за Каракачанов да подаде оставка. Но ние сме в една коалиция, която сме излъчили двама вицепремиери, и всяка една оставка ще значи разпадане на огромната ръководеща коалиция с ГЕРБ. Така че в случай че това търси и цели господин Марешки, той би трябвало след А да каже и Б – желае нови избори, разчита, че по-късно ще ръководи или какво друго “, сподели още Сидеров и уточни, че социологически изследвания демонстрират, че смяна в политическата картина сега няма.
„ Така че допускам, че това просто е един от следващите опити на господин Марешки да притегли вниманието към себе си “, уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР