Искаме да обърнем внимание върху рисковете от преждевременното сексуализиране на

...
Искаме да обърнем внимание върху рисковете от преждевременното сексуализиране на
Коментари Харесай

Джендър идеологията накърнява детското здраве: Владимир Шейтанов

" Искаме да обърнем внимание върху рисковете от преждевременното сексуализиране на децата "

" Над 200 000 са събраните подписи, които ще бъдат импортирани в Народното събрание. Парламентът би трябвало да потвърди още един път своята роля в политическата система на страната с по този начин наречената " представителна власт ". Парламентът би трябвало да съставлява обществото, а не себе си. Референдуми избуяха като гъби след дъжд. Очевидно, че обществото не е предостатъчно от качествата на политическата работа на държавните институции. Минаваме от политическа рецесия в политическа рецесия и излаз не се вижда. Затова народът се пробва да вземе нещата в лични ръце през тази форма на представителна власт ".

Това сподели пред БНР адв. Владимир Шейтанов, съпредседател на инициативния комитет за свикването на референдум за възбрана на джендър идеологията в учебните заведения.

И добави, че войната против българската нация, лишила 3 млн. български жители за 34 години, продължава на разнообразни фронтове, като един от тях е българското семейство:

" Когато се унищожават открити исторически връзки сред членовете на фамилията, няма по какъв начин това да не се отрази на демографията. България може би е една от най-известните страни - в негативен смисъл, по въпроса за демографската злополука. Не може да се чака, че посредством джендър идеологията, изключително когато се сервира на деца, ще решим демографския проблем. С епруветки и сурогатни майки не се покачва естественият приръст на популацията. Състоянието на българската просветителна система е трагично. С такова необразовано население България ще остане на дъното на Европейски Съюз. Това ни обрича на крах и занемаряване. Джендър идеологията, популяризирана в детски градини и учебни заведения, накърнява физическото и психическото здраве на децата. Такива деца нямат бъдеще ".

В предаването " 12+3 " той изрази мнение, че е прекомерно рано на такава възраст децата да бъдат обучавани на тъждество сред половете.

" Знанията се подават според от степента на зрялост на децата. Затова желаеме да обърнем внимание върху рисковете от преждевременното сексуализиране на децата на възраст, в която не са способни да възприемат такава информация. Искаме да предупредим родителите, че промяната на пола ще ги трансформира в инвалиди, че психическите последици от промяната на пола на 5-7-10 години може да доведат до сериозни положения ".

Той разясни, че от инициативния комитет ще изчерпят всички стъпки на българското право, след което ще се извърнат към интернационалните институции. 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР