Искаме да насочим вниманието ви към един определен модел къси

...
Искаме да насочим вниманието ви към един определен модел къси
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, за да те спасят от летните жеги!

Искаме да насочим вниманието ви към един избран модел къси панталони, който виждаме на всички места и ни прави доста положително усещане, тъй като отива на всяка фигура и може да се съчетава по толкоз доста способи.

Говорим ви за късите панталони вид paperbag . Освен че са извънредно комфортни, могат да се открият в толкоз разнообразни вариации, че няма по какъв начин да не се чувствате стилни и неустоими, до момента в който ги разхождате в летните горещи дни!

В този ред на мисли, през днешния ден ви насърчаваме да разгледате нашата изложба и да изберете един от седемте чифта къси пандалонки от Fashion Days (а за какво не и повече?), който най-вече отива на самостоятелния ви жанр. Преди да го извършите обаче ще ви издадем една дребна загадка - може да поръчате всеки един от тях през днешния ден с огромно понижение!
EDNA ОБ(Л)ИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, с цел да те спасят от летните жеги! 7 фотоси  EDNA ОБ(Л)ИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, с цел да те спасят от летните жеги!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, с цел да те спасят от летните жеги!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, с цел да те спасят от летните жеги!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, с цел да те спасят от летните жеги!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР