Искам ясно да заявя - служебният кабинет подготвя изборите, но

...
Искам ясно да заявя - служебният кабинет подготвя изборите, но
Коментари Харесай

Първо заседание на служебния кабинет: Предизборната кампания ще бъде меко казано напрегната, каза Главчев

Искам ясно да заявя - служебният кабинет приготвя изборите, само че не взе участие в тях. Предизборната акция ще бъде меко казано напрегната. В тази обстановка сме длъжни да останем невъзмутими от първия до последния ден на това държавно управление. Това сподели служебният министър председател Димитър Главчев преди началото на първото държавно съвещание на новия длъжностен кабинет.

По думите му страната няма режим на изчакване. " Предстои ни мандат, в който съм уверен, че ще свършим доста работа в полза на хората ", уточни още той.

Стартираме интензивна подготовка за почтени и свободни избори. Това е приоритет и ще го съблюдаваме прецизно по отношение на законите на страната. Честността на вота е без конкуренция. Опити за опорочаване на изборите ще срещнат нашата опозиция. Ние ги организираме, а не участваме изборите “, добави той.

" Ще сме невъзмутими от първия до последния ден. Освен подготовката на избори ще работим по проблемите и в други сфери. Предстои мандат, в който съм уверен, че ще свършим доста работа в полза на хората “, уточни Димитър Главчев.

Очаквайте детайлности!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР