Искам ясно да заявя още веднъж – в момента се

...
Искам ясно да заявя още веднъж – в момента се
Коментари Харесай

Петкова: Извършва се извънпланов ремонт на скъсаната геомембрана на Цанков камък

Искам ясно да заявя още един път – сега се прави извънпланов ремонт на геомембраната на бент. Цанков камък, който е за сметка на НЕК. Стойността на този ремонт е 80 хиляди лв.. Това сподели в Ямбол пред публицисти министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, която, дружно с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, инспектира построяването на газопроводната права Лозенец – Недялско.

Планово се ремонтира коритото на река Гашня, напомни още Петкова. Тя изрази вяра ремонтните действия да приключат бързо и прикани опозицията от Българска социалистическа партия да не спекулира повече с тази информация.

Преди дни ГЕРБ внесе в прокуратурата сигнал за нарушавания при построяването на бент. Цанков камък. По данни от инспекции на АДФИ, към 200 млн. лева са изразходвани, без да бъдат обявявани публични поръчки за това. Стойността на цялото оборудване е 1 млрд.лв.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР