Искам да се извиня на всички пътници, които са изпитали

...
Искам да се извиня на всички пътници, които са изпитали
Коментари Харесай

Шефът на БДЖ: Компанията е спасена от фалит

Искам да се извиня на всички пасажери, които са изпитали неудобства по време на празниците. Взимаме ограничения, които са краткосрочни и дълготрайни. За идващите празници предвиждаме да се пътува единствено с предварителна резервация. Ще създадем разяснителна акция. По този метод няма да има препълнени влакове, тъй като от време на време в действителност сме сюрпризирани от пътникопотока. Това сподели в утринния блок на БТВ изпълнителният шеф на БДЖ Владимир Владимиров.

" В БДЖ текат тежки промени. Много от средствата отиват за погасяване на отговорностите. Заварихме едно унищожено сдружение. В БДЖ от доста години не са правени вложения и това би трябвало да се спре. Последният вагон, който се възпламени, е бил изцяло безупречен. В неговото запалване има външна интервенция. Това демонстрираха всички инспекции ", разкри шефът на БДЖ.

" Най-вярното изказване е, че с трен ще се стига от София до Бургас за три часа и половина. В момента тече процедура за новите влакове. Всички критерии са ясни. Щом тя завърши, до две години това ще е реалност. Надявам се до края на мандата на това държавно управление да има нови мотрисни влакове по релсите на България. Ние сме страната, в която се влага минимум в железопътна инфраструктура. Към този миг компанията е избавена от банкрут ", приключи Владимиров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР