Искам да се извиня на всички пътници, които са изпитали

...
Искам да се извиня на всички пътници, които са изпитали
Коментари Харесай

Шефът на БДЖ се извини на всички пътници пред цяла България! Владимир Владимиров поясни има ли опасност от фалит на компанията!

Искам да се извиня на всички пасажери, които са изпитали неудобства по време на празниците. Взимаме ограничения, които са краткосрочни и дълготрайни. За идващите празници предвиждаме да се пътува единствено с предварителна резервация. Ще създадем разяснителна акция. По този метод няма да има препълнени влакове, тъй като от време на време в действителност сме сюрпризирани от пътникопотока.

Това сподели в утринния блок на БТВ изпълнителният шеф на БДЖ Владимир Владимиров.

“В БДЖ текат тежки промени. Много от средствата отиват за погасяване на отговорностите. Заварихме едно унищожено сдружение. В БДЖ от доста години не са правени вложения и това би трябвало да се спре. Последният вагон, който се възпламени, е бил изцяло безупречен. В неговото запалване има външна интервенция. Това демонстрираха всички проверки”, разкри шефът на БДЖ.

“Най-вярното изказване е, че с трен ще се стига от София до Бургас за три часа и половина. В момента тече процедура за новите влакове. Всички критерии са ясни. Щом тя завърши, до две години това ще е реалност. Надявам се до края на мандата на това държавно управление да има нови мотрисни влакове по релсите на България. Ние сме страната, в която се влага минимум в железопътнa инфраструктура. Към този миг компанията е избавена от фалит”, приключи Владимиров.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР