Искам да поздравя Нефтохимик, защото те играха по-добре от нас

...
Искам да поздравя Нефтохимик, защото те играха по-добре от нас
Коментари Харесай

Атанас Петров: още не се знае каква точно е травмата на Георги Петров

" Искам да поздравя Нефтохимик, тъй като те играха по-добре от нас и резонно ни победиха, ние играхме едва. Имаше терзание, което не бяхме виждали в нашата зала, имаше прибързани отигравания, неверно взети решения, доста притеснителни неща на всички постове. Отборът не е във формата, в която би трябвало да бъде. Надяваме се да сме във форма в края на плейофите, тъй като това е главната ни цел ", сподели треньорът на Хебър Атанас Петров пред Диема спорт.
 Шампионите от Нефтохимик удариха Хебър в Пазарджик и са на триумф от победа в постоянния сезон (видео + снимки)
" Жалко, че не успяхме да се преборим за успеха, с цел да си улесним плейофите с по-горно класиране. В момента не играем волейбола, който желаеме. Трябва да поработим. Начален удар и посрещане не се получаваха. Те направиха неточности, които ние не изполвахме. Свикнали сме да играем тук с повече точки и по-разсеяно посрещане на съперника, с помощта на нашия добър сервис. Днес това не се получи и трябваше да изработим по по-труден метод точките си. С повече групова игра и контраофанзива, която липсваше. Не се получи. Блокадата не беше добре подредена, както трябваше и както говорихме. Имахме проблеми на всички детайли, цялостна слаба игра на тима. Има аргументи за това, ще ги търсим, ще ги намерим ", разяснява още той.

" Имаме кадрови проблеми, те също имат. Това не е опрощение. В момента игрово и физически не сме във върхова форма. Може би би трябвало да поработим тактически върху някои елементи. Отборът би трябвало да покаже темперамент, с цел да излезе от тази обстановка. Момчетата имаха предпочитание, само че не им се получаваше. Ние играхме едва в Монтана, не играхме впечатляващо и против Добруджа, не сме във форма. Трябва да създадем всичко допустимо да сме в по-добро положение най-после. Днес имаше хлапашки неточности, които не мога да обясня. Мисля, че сме по-стойностният тим и в края ще го покажем ", съобщи Атанас Петров.

Той заяви, че Петър Каракашев ще бъде с шина още 10 дни, след което стартира тренировки. Георги Братоев е получил травма на тренировката през днешния ден сутринта, още не се знае каква тъкмо е контузията му. Разпределителят има проблем с коляното.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР