Искам да поднеса искрените си съболезнования за загиналите. Не мога

...
Искам да поднеса искрените си съболезнования за загиналите. Не мога
Коментари Харесай

Шофьорката, причинила касапницата с шест жертви на АМ "Тракия", се разплака в съда и изригна...

Искам да поднеса откровените си съболезнования за починалите. Не мога да опиша съжалението си. Не чакам хората да ме схванат, само че откровено скърбя. Искам и имам вяра, че ще прецените съответно. Искам хората, които са в болница, да оздравеят. Тези думи през сълзи произнесе Цвета Таскова, която е карала реното, блъснало рейса на автомагистрала “Тракия ” в петък.

Тя се обърна с тях към състава на Софийски областен съд, който гледа мярката й за неотклонение. Адвокатът й помоли за по-лека мярка за неотклонение, защото закононарушението, за което е упрекната, е несъзнателно, няма заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение, написа " Труд ".



Прокуратурата пък упорства Таскова да остане зад решетките, защото преди години е била осъдена, откакто карала с 1,1 промила алкохол в кръвта.

От пледоарията на юриста й стана ясно, че 28-годишната жена, упрекната за нещастието на автомагистрала " Тракия ", имала шест години златен ваучър към шофьорската брошура. Тя се разделила с него, откакто била хваната преди две години подпийнала за кормилото.

Тежащото не повече от 55 кг и висока eдва 150 см момиче беше доведено в съда под засилена защита от седем чиновници на министерството на правораздаването. Въоръжените мъже зорко следяха 28-годишната госпожица да не избяга от правосъдната зала, написа " Монитор ".

Магистратите ще се произнесат в 17,45 часа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР