Искам да подчертая, че през цялото това време сме били

...
Искам да подчертая, че през цялото това време сме били
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Планът ``Макрон`` е сравним с радиация

Искам да подчертая, че през цялото това време сме били прави да желаеме отсрочване на проекта "Макрон ", тъй като стигнахме до задънена улица. Не знам за какво по този начин се е получило, само че е реалност, че огромна част от хората, които подкрепяха този проект, не са избрани отново в идващия Европарламент. Това съобщи в предаването ''Лице в лице'' по bTV евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Той увери, че всички български евродепутати са се обединили към идеята да работят дружно против пакета ''Мобилност'' при срещата си с транспортния министър Росен Желязков.

,,Ако този проект е в отбрана на българския водач, за какво тогава камионът би трябвало да се връща в гаража? С какво тъкмо оказва помощ това? Аз персонално не виждам с нещо да оказва помощ. Или пък тезата, че ще изравни заплатите на всички шофььори. Това е добре, обаче аз на следващия ден може да желая българските чиновници в нашите хранителни вериги да взимат колкото немските им или френски сътрудници. Българските водачи са най-хубавите в Европа, тъй като са кадърни и могат'', разяснява още Новаков.

,,Предстои да проведем диалози с новоизбраните сътрудници, само че мисля, че имаме шансове да го махнем, защото този пакет е съпоставим с радиация и сигурно няма да е опасност единствено за България'', добави евродепутатът.

Накрая той изрази убеденост, че Европейският парламент ще стартира да действа до 18-и юли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР